DATE MB Nut Rough Gun

  • Марка: WEWOOD
  • Кат. номер: 70362726

Стилът, който започва разговори.

 

 

Часовник WEWOOD DATE MB Nut Rough Gun e изработен от дървесина от орех, с минерално стъкло и кварцов механизъм.

 

 

PREMIUM STEAL е новата колекция от часовници WeWOOD съчетаваща дърво и рециклирана висококачествена стомана, в съответствие с традиционната WeWOOD философия на еко-лукса. Това е уникална гама часовници за хората, които търсят дизайна и концепцията на дървеният часовник, но също така се наслаждават на външният вид на металния часовник. След производство, жизненият цикъл на стоманата е безкраен, тъй като е 100% рециклируема и без загуба на качество. Използваната в колекцията PREMIUM STEAL стомана е хипоалергична, без съдържание на никел и олово.

 

 

В китайската медицина орехът често се върти в дланта на ръката като средство за стимулиране на кръвообращението. Макар че е еластично дърво, орехът е изненадващо лек, което го прави лесен за работа. Здравината на дървото прави ореха идеалното дърво за предмети, които се използват в домакинството и в ежедневието.

 

 

Основни характеристики: 

Диаметър на корпус: 42 mm

Материал на корпус: 100% естествено дърво, висококачествена стомана

Стъкло: минерално стъкло, устойчиво на надрасквания

Дисплей: аналогов

Механизъм: кварц, Citizen Premium Miyota 2036

Водоустойчивост: 3 ATM

Гаранция: 2 години

Доставка: до 10 работни дни

 

* В зависимост от сезона и възрастта на дървесина, от която е изработен Вашия уникален часовник WeWood, цветовете може да са с оттенък по-тъмни или по-светли от изобразените на снимките.

199,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 199,00 лв.
Моля, изберете: