LEIA SILVER

  • Марка: WEWOOD
  • Кат. номер: 70374035

Понякога промяна на перспективата е достатъчно, за да видиш светлината. D.B.

"Sometimes a change of perspective is all it takes to see the light" D.B.

 

Новата форма на Колекция Leia произлиза от пресичане и свързване на прави линии, за да бъде създадена една перфектно балансирана рамка. Kато прозорец, пронизан от лъч светлина, животът тече през него и се носи във въздуха като прашинка.

 

LEIA е новият минималистичен стил, припомнящ красотата на природата с корпус от първокласна неръждаема стомана и верижка Flex-Wood: най-новото екологично решение на WeWOOD е създадено за тези, които разбират важността от заместването на кожа с алтернативни и по-етични материали, без да се прави компромис с лукса и красотата. Тънки слоеве от микрофибър и дърво се комбинират, за да се постигне най-добрата гъвкавост.

 

Часовник LEIA Silver е изработен от внимателно подбрано африканско черно дърво с най-високо качество, с минерално стъкло и японски механизъм Citizen Quartz Premium Miyota.

 

Африканското черно дърво идва от сухи райони на централната и южната савана на африканския континент и се счита за едно от най-твърдите по света. Често се използва за направата на подове и музикални инструменти (китари, кларинети и т.н.).

 

 

Основни характеристики

Механизъм: Citizen Premium Miyota 

Корпус: Закалено, устойчиво на надраскване минерално стъкло

Диаметър на корпус: 29 мм, Дебелина: 6 мм

Верижка: Регулируема гривна Flex-Wood

Широчина на гривната: 18 мм

Максимална дължина: 18 см

Минимална дължина: 13,5 cм

Допълнителни характеристики

100% естествено дърво

Хипоалергенни и без никакви токсични химикали

Тегло: 35 гр

Батерия: Sony SR621SW

Водоустойчивост: 3 ATM

Гаранция: 2 години 

Доставка: до 10 работни дни

 

 

*В зависимост от сезона и възрастта на дървесината, от която е изработен Вашия уникален часовник WeWood, цветовете може да са с оттенък по-тъмни или по-светли от изобразените на снимките.

259,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 259,00 лв.
Моля, изберете: