HORIZON GUN MIRROR

  • Марка: WEWOOD
  • Кат. номер: 70347072

HORIZON е моделът, целящ да постигне идеалният баланс между минимализма и вниманието към детайла. 

"For I do not exist: there exist but the thousands of mirrors that reflect me." V.N.

 

Огледала, отразяващи светлината и Flex-wood технология, въплъщаваща природата: това са източниците на вдъхновение за новата колекция MIRROR. От векове огледалата са били едни от най-пленителните обекти и са вдъхновили много легенди. Повечето от тях разказват естествения си произход като начинът, по който огледална вода може да обърне перспективата, което ни позволява не само да вникнем в себе си, но и да видим всичко, което ни заобикаля. WeWOOD представя колекция MIRROR като Природата, която вижда собственото си отражение в огледалото.

 

HORIZON е новият минималистичен модел с корпус от първокласна неръждаема стомана и верижка Flex-Wood: най-новото екологично решение на WeWOOD е създадено за тези, които разбират важността от заместването на кожа с алтернативни и по-етични материали, без да се прави компромис с лукса и красотата. Тънки слоеве от платно и дърво се комбинират с най-добрите хоризонтални лазерни гравюри, за да се постигне най-добрата гъвкавост.

 

Часовник HORIZON Gun Mirror е изработен от дървесина от африканско черно дърво и кварцов механизъм Citizen Premium Miyota GL 30.

 

Африканското черно дърво идва от сухи райони на централната и южната савана на африканския континент и се счита за едно от най-твърдите по света. Често се използва за направата на подове и музикални инструменти (китари, кларинети и т.н.).

 

Основни характеристики

Механизъм: Citizen Premium Miyota GL30

Корпус: Закалено, устойчиво на надраскване минерално стъкло

Диаметър на корпус: 41 мм, Дебелина: 7 мм, Дължина: 47 мм

Верижка: Регулируема гривна Flex-Wood

Широчина на гривната: 20 мм

Максимална дължина: 21,5 см

Минимална дължина: 17 cм

Допълнителни характеристики

100% естествено дърво

Хипоалергенни и без никакви токсични химикали

Тегло: 43 гр

Батерия: Sony SR621SW

Водоустойчивост: 3 ATM

Гаранция: 2 години

Доставка: до 10 работни дни 

 

 

 

*В зависимост от сезона и възрастта на дървесината, от която е изработен Вашия уникален часовник WeWood, цветовете може да са с оттенък по-тъмни или по-светли от изобразените на снимките.

 

239,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 239,00 лв.
Моля, изберете: