ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРИРОДАТА

ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРИРОДАТА

Всички знаем колко е важна ролята на цветовете в ежедневието ни и колко е трудно да ги съчетаем добре. Понякога настроението ни диктува цветната палитра за деня, а понякога имаме нужда от цветно вдъхновение и креативност, за да повдигнем настроението си. А понякога просто разчитаме на любимите си цветове. 

 

Търсехме нашето майско, цветно вдъхновение, когато боговете от Pantone Color Institute ни удариха право в сърцето с новата цветна палитра - Nature Remastered.

Тя е вдъхновена от естествените материи и суровини, които отразяват красотата на естественото състояние на природата и е един силен призив към отказ от изкуствените. "Осъзнавайки, че работата с природата, а не срещу нея, осигурява най-голямата надежда за планетата и нейните жители, напредничавите дизайнери от всички дисциплини се стремят да впрегнат силата на супер ефективните циркулярни системи в природата" - казват Pantone.

 

Новите цветове в Nature Remastered са съчетание от зелени, кафяви и сиви тонове - цветовете на природата. 

Зеленият цвят е балансът между топлите и студените цветове. Придава спокойствие, хармония, здраве и свежест. Наситените зелени тонове внушават статус и богатство, а бледите тонове са успокояващи. Символ на пролетта, той дава асоциация за младост, жизнерадостност и ново начало. Спомага за креативността ни и има лечебна сила - понижава кръвното налягане, успокоява нервната система и ума.

 

Сивият цвят е неутрален, затова е в добра хармония с всички останали цветове. Най-популярната цветовата схема на интериора на офис сградите - внушава авторитарност, практичност и корпоративност. Много добре предава идеята за аристократичност и елегантност в комбинация с черното.

 

Кафявият цвят е достоверност, мъдрост, земност и плодородие. Обикновено кафявото се състои от червено и жълто, с голям процент и на черно. Следователно този цвят е със същата сериозност като черния, но е по-топъл и има някои свойства от червеното и жълтото. Мнозина го предпочитат като тъмен цвят пред черния.

 

За тази превъзходна палитра ти подбрахме 2 унисекс модела, които ще се съчетаят перфектно и ще ти придадат стил и комфорт както при елегантна така и, при спортна визия: 

HORIZON Black Grey 

HORIZON Gun Black

 

Събуди своята креативност и създай своят собствен стил. 

We will NATURE you!

Нашите предложения за вдъхновение на твоята креативност

прочети още

Тази сутрин се събудихме в мъгла и светнахме лампите, за да си направим сутрешното кафе. Щяхме да отворим прозорците, за да проветрим, но може би идеята не беше добра. Или...? 

прочети още
/div>