ЦВЕТОВИ ВДЪХНОВЕНИЯ

ЦВЕТОВИ ВДЪХНОВЕНИЯ

Чудите ли се какво да облечете утре или с какъв аксесоар да допълните аутфита си? Какви цветове да комбинирате?

А знаехте ли, че над 80% от визуалната информация е свързана с цвят? 

 

Цветовете са отражение на нашето настроение и нагласа. Затова им отдаваме толкова голямо значение, а тяхното правилно съчетание е истинско изкуство според модните гурута. Безспорни първенци в това умение и наш първоизточник на вдъхновение са The Pantone Color Institute. Всяка година Pantone обявяват цвят на годината и цветове на модния сезон, с което определят предстоящите цветови тенденции в нашият гардероб. 

 

Като акцент на цветовете за сезон есен/зима 2018-2019 година Pantone обявиха: "Цветовете за есен/зима 2018-2019 изразяват нашата нужда от индивидуалност, изобретателност и креативност. Продължава преходът от цикличните тенденции към силен фокус върху самоизявяващи се цветове, които да избегнат остарялата сезонна структура." 

 

Ние от NATURE US подбрахме за теб съчетанието на 3 тренди цвята, за да предизвикаме твоята изобретателност и модел DATE Beige Army, с който да изразиш своята индивидуалност. 

 

Цялата палитра на Pantone за сезона можеш да разгледаш тук, но не изпускай и нашето следващо предложение от цветове и модели ;) 

Pantone Color Institute създадоха нова палитра от цветове, вдъхновена от природата и естествените материи - NATURE REMASTERED

прочети още

Тази сутрин се събудихме в мъгла и светнахме лампите, за да си направим сутрешното кафе. Щяхме да отворим прозорците, за да проветрим, но може би идеята не беше добра. Или...? 

прочети още
/div>